Proteiner for ytelse og velvære

hero-image
Bilde: Sune Eriksen
Våre produkter

Proteiner – alle trenger dem, og noen ser ut til aldri å få nok av dem. Bioco tilbyr hydrolyserte proteiner og peptider som kan gi gode ernærings- og smaksfordeler i forskjellige mat- og drikkeapplikasjoner, der ytelse og velvære er viktig.

Proteiner er viktige byggesteiner i kroppen vår og spiller en viktig rolle for god helse og velvære. Det er etterspørsel etter smaksrike proteiningredienser som har høy kvalitet og fordøyelighet. Bioco produserer slike proteiningredienser for mange bruksområder.

Forbrukere som er interessert i sport, prestasjoner og ernæring ønsker proteiner som er enkle å fordøye og som lett tas opp i kroppen. Det er mangel på smaksvariasjon i de tilgjengelige kosttilskuddene for denne forbrukergruppen. Biocos hydrolyserte proteiner og peptider tilbyr et velsmakende salt alternativ til de mange søte proteinproduktene som for tiden finnes på markedet, men med samme egenskap og funksjonalitet.

Sårbare grupper, som eldre eller personer med sensitiv tarm, spiser ofte ikke nok mat eller har utfordringer knyttet til fordøyelsen av de proteinene de spiser. Biocos hydrolyserte proteiner kan brukes som et supplement eller som proteinberikelse, og er spesielt egnet på grunn av det høye innholdet av små peptider som gjør det lettfordøyelig.

Biocos proteiningredienser er nøye utviklet, i samarbeid med akademia, forskningsinstitutter og industripartnere, for å inneholde en optimal peptidstørrelse og smak. Kylling- og kalkunproteiner har også en gunstig aminosyreprofil. Vårt fjørfeprotein er derfor godt egnet for proteinberikelse av forskjellige matvarer, drikker og kosttilskudd, og er rettet mot de som har behov for mer protein i hverdagen. Bioco produserer også fjørfeolje med en god kyllingsmak, til bruk i forskjellige matvareapplikasjoner.

Alle Biocos ingredienser selges gjennom Norilia AS – Ta gjerne kontakt med Norilias Ingrediensavdeling for spørsmål angående salg.

Kontakter

Kontakter

Øystein Danielsen

Leder Ingredienser Norilia
oystein.danielsen@norilia.no