Våre produkter

Bioco produserer en rekke produkter som kan brukes som ingredienser i mat og drikke til humant konsum, og i fôr til kjæledyr.

Bioco produserer tre typer produkter som kan leveres i forskjellige formater og varianter, avhengig av kundens og markedets behov.

Bilde: Sune Eriksen

Hydrolyserte proteiner inneholder vannoppløselige proteiner, peptider og aminosyrer med en optimal fordeling. Det hydrolyserte proteinet har en ren kylling smak, og er egnet for anvendelser der proteinberiking er ønskelig, og en kylling eller umamismak er ønskelig. Hydrolyserte proteiner er lett tilgjengelige for kroppen, og passer derfor godt for forbrukere som er interessert i ytelse og velvære, eller individer som er følsomme for visse kostholdskomponenter.

I tillegg til rene proteiner produserer Bioco også en blanding av fjørfe proteiner og mineraler. Kollagen og kalsium er hovedingrediensene i blandingen, i tillegg til uoppløselige proteiner. Denne blandingen kan berikes ytterligere med proteiner om ønskelig.

Bioco produserer også en fjørfeolje som kan brukes innenfor mange bruksområder. Denne oljen har en gunstig fettsyreprofil og kyllingsmak. Oljen egner seg godt som ingrediens i produkter der kyllingsmak er ønsket, sammen med høy nærings / kaloritetthet og en god fettsyreprofil.

Alle ingrediensene som produseres på Bioco selges gjennom Norilia.

Klikk her for mer informasjon om ingredienser til produkter for humant konsum. Klikk her for mer informasjon om ingredienser til fôr til kjæledyr. For direkte forespørsler, ta kontakt med Norilias ingrediensavdeling via Kontakt-knappen.

Kontakter

Kontakter

Øystein Danielsen

Leder Ingredienser Norilia
oystein.danielsen@norilia.no