Sertifiseringer

Bioco er en leverandør av trygge og kvalitets ingredienser.

BRC Sertifisert

BRC setter kriteriene for kvalitetsstyringssystemet i Bioco. Standarden har sin opprinnelse i den britiske varehandelen og er anerkjent for å ha et av de mest krevende kravene til kvalitetsstyring fra de forskjellige anerkjente standardene. Bioco er sertifisert i henhold til denne standarden av SAI Global og har BRC nettstedskode 3708521.

Godkjent av Mattilsynet

Myndighetens krav om godkjenning er selvfølge og Bioco er godkjent etter forskrift for produksjon av kjøttvarer. Bioco er godkjent med EFTA nummer 2322.

Norilia er ISO 9001:2015 sertifisert

Norilia er ansvarlig for alt salg og markedsutvikling for Biocos ingredienser. Norilia er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for kvalitetsstyringssystem. Den kan brukes av enhver organisasjon, stor eller liten, uavhengig av aktivitetsfeltet. Denne standarden er basert på en rekke kvalitetsstyringsprinsipper, inkludert et sterkt kundefokus, motivasjon og involvering av toppledelse, prosesstilnærming og kontinuerlig forbedring. Ved å bruke ISO 9001: 2015, sikres det at kundene får konsistente, kvalitetsprodukter og tjenester.

Kontakter

Kontakter

Eirik Pallin

Daglig leder Bioco
eirik.pallin@bioco.no

Morten Sollerud

Daglig leder
morten.sollerud@norilia.no